Jump to content


Photo

errors errors errors


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
38 replies to this topic

#11 rroyalee

rroyalee

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1,429 posts

Posted 28 October 2010 - 10:15 AM

change skin


Does it matter which skin? I've had the same problem too.

Double Starz Ranch
Senior stallion - Allahs Sukkar Abiad
Junior stallion - Royale Sumernitz
www.doublestarzranch.com


#12 OHR

OHR

    lonely heart

  • ABN Supporter
  • PipPipPip
  • 4,934 posts

Posted 28 October 2010 - 10:56 AM

I get the same error message frequently. Several times today while attempting to post pics. STILL haven't got it posted.

:bigemo_harabe_net-135:   :( 


#13 krowchukdressage

krowchukdressage

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 417 posts

Posted 28 October 2010 - 11:39 AM

Thank Gawd others are getting the same errors. I really didn't want to put down this bottle of Jack today!

#14 Dusty Rose

Dusty Rose

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 184 posts

Posted 28 October 2010 - 12:43 PM

Does it matter which skin? I've had the same problem too.


I found that as long as you do not us Elegence, Celtic Forest, or Autum Nights you should be able to solve the problem. I have not tried all of them yet but most of the new ones work, I am currently using SmoothWood 3.1 and it fixed the problem.
Sandy


Courage is being scared to death... and saddling up anyway.
John Wayne

#15 Marketing

Marketing

    Heidi

  • Root Admin
  • PipPipPip
  • 9,045 posts

Posted 28 October 2010 - 12:45 PM

Any of the bottom 5 should work

#16 krowchukdressage

krowchukdressage

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 417 posts

Posted 28 October 2010 - 02:11 PM

Any of the bottom 5 should work



Okay, so I switched to smoothwood, and immediately got this...

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@forums.arabianbreeders.net and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Apache/2.0.63 (Unix) mod_ssl/2.0.63 OpenSSL/0.9.8e-fips-rhel5 mod_bwlimited/1.4 Server at forums.arabianbreeders.net Port 80


Hit reload, got the 500 error message again,

Hit reload, got it again,

Hit reload got this page finally,

Hit reply, got the error message, hit reload, typed this in... about to hit ADD REPLY and we shall see...

Okay, so I switched to smoothwood, and immediately got this...



Hit reload, got the 500 error message again,

Hit reload, got it again,

Hit reload got this page finally,

Hit reply, got the error message, hit reload, typed this in... about to hit ADD REPLY and we shall see...



So, after clicking ADD REPLY I got the 500 error, hit reload and got this page.. I then thought I would add that info to this thread, hit ADD REPLY and got the 500 error, hit reload, 500 error, hit reload, 500 error, hit reload, got the edit page, adding this post about to hit ADD REPLY...

#17 Marketing

Marketing

    Heidi

  • Root Admin
  • PipPipPip
  • 9,045 posts

Posted 28 October 2010 - 02:23 PM

I'll have to have Dean work on it to see if he can find it I guess.

#18 Marketing

Marketing

    Heidi

  • Root Admin
  • PipPipPip
  • 9,045 posts

Posted 28 October 2010 - 02:41 PM


Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@forums.arabianbreeders.net and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Apache/2.0.63 (Unix) mod_ssl/2.0.63 OpenSSL/0.9.8e-fips-rhel5 mod_bwlimited/1.4 Server at forums.arabianbreeders.net Port 80
I just got it too


#19 krowchukdressage

krowchukdressage

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 417 posts

Posted 31 October 2010 - 12:39 PM

I see this problem still exists, a quick peek at your logfile should tell you exactly what is causing the problem...

#20 WebMaster

WebMaster

    ABN CEO

  • Root Admin
  • PipPipPip
  • 10,664 posts

Posted 02 November 2010 - 02:19 PM

LOL want to see the log file? have two support guys and myself "EE" and just now seem to have made a difference, I can send you the log file :) I could use help on this one.

Dean